FOTOVIJESTI

Vulić: Budućnost Srpske je u mladim ljudima kakav je Igor Dodik

0

Budućnost Srpske je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Marfi to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Majkl Marfi je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega – navela je Sanja Vulić.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić komentarisala je nove sankcije američkog Ministarstva finansija za sedam subjekata i dva fizička lica.

Kako kaže, odlazeći kvazi ambasador Majkl Marfi je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca.

– Potezi očajnika mjere se u broju sankcija, odlazeći kvazi ambasador Majkl Marfi je svu svoju energiju usmjerio na kažnjavanje što većeg broja srpskih kompanija i pojedinaca. Dokazani srbomrzac, Marfi, dokazao je da njegova opsjednutost Miloradom Dodikom prelazi sve granice racionalnog.

Spaja nespojivo. Kažnjava ljude bez dokaza i pokrića. Crta mete na čelu i nikome ne odgovara za to. Porodice ostavlja bez osnovnih primanja i tako samo pokazuje nemoć kao i jadno stanje srbomrsca što on jeste – kaže Vulić te dodaje:

– Budućnost Srpske je u obrazovanim, mladim i sunarodnicima posvećenim ljudima što Igor Dodik jeste. Marfi to nikada shvatiti neće jer je on čovjek bez pripadnosti, bez emocije i vizije. Majkl Marfi je čovjek mržnje, bluda i razdora, a vrijeme je pokazatelj svega – navela je Sanja Vulić.

Kojim privatnim fakultetima u BiH je ODZVONILO?

Previous article

Piksi sprema iznenadjenje za Slovence

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO