FOTOVIJESTI

Vučić: Ovo je debakl, problem je kada vam igrač sa platom od 5.000 evra daje golove

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je fudbalska reprezentacija Srbije na Prvenstvu Evrope u Njemačkoj doživela debakl. On je tokom boravka u Briselu, usljed pregovora o statusu Kosova i Metohije, prekomentarisao igru i rezultate tima Dragana Stojkovića Piksija u Gelzenkirhenu i Minhenu.

Prema njegovim riječima narod u Srbiji je s pravom razočaran, uzimajući u obzir ulaganja države Srbije u fudbal. Vučić je čak, između redova, odgovorio selektoru Stojkoviću na riječi da je u pitanju samo fudbal i sport.

“Ja sam saglasan da je debakl! Jeste sport, samo smo mi dali mnogo para za taj sport i mnogo uložili tako da ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, nije problem da izgubite od Njemačke, Španije od koga hoćete, ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri i po puta manje košta od igrača Srbije“, rekao je Aleksandar Vučić, prenopsi Mozzart Sport.

Predsjednika Srbije je očigledno najviše zabolio remi protiv Slovenije izvojevan kasnim golom Luke Jovića.

“Problem je kada vam igrač iz Celja koji ima 5.000 evra mesečno daje golove, jer nema ko da ga isprati. Mnogo ulažemo u infrastrukturu kao i u plate funkcionera, iako će oni reći da od UEFA dobijaju novac, to su gluposti i prazne priče selektora i svih ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat”, dodao je Vučić.

Ovo je top lista najbogatijih pjevača na estradi

Previous article

Otvoren Studentski kulturni centar

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO