FOTOVIJESTI

Vlado Kovačević kandidat za gradonačenika Dervente: Ispravićemo nepravdu iz 2020. godine!

0

Oteli su nam pobjedu u Derventi 2020. godine! Politička korupcija je omogućila da neko drugi odlučuje o sudbini Dervente!, poručeno je sa promocije kandidature Vlade Kovačevića, kandidata Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Dervente.

„Za ove četiri godine Derventu su dodatno unazadili i unizili, grad su napustile stotine porodica smatrajući da je najveći uspjeh odlazak iz našeg grada, derventske škole se suočavaju sa najmanjim brojem đaka u istoriji svog postojanja, ostali smo bez priključka na autoput, Dom zdravlja su napustili brojni ljekari sa kartom u jednom pravcu, veliki broj privrednih subjekata je napustio naš grad i svoje poslovanje preselio u susjedne opštine, od formiranja republičkih institucija u našem gradu nema ništa“, poručio je Vlado Kovačević.

On je poručio da budžet Dervente od oktobra više neće biti partijski plijen.

„Odgovorno upravljanje budžetom znači više para za nove nove ulice, parkove, igrališta,
kvalitetnije puteve i bolje uslove u školama i Domu zdravlja. Javne ustanove više neće
predstavljati mjesta za uhlebljivanje i zapošljavanje partijskih članova. Vratićemo poštovanje
struci. Mogućnost zaposlenja na osnovu znanja i kvalifikacija znači više ljudi koji ne odlaze,
nego ostaju u Derventi“, poručio je Kovačević sa promocije kandidature.

Promociji kandidature su prisustovali i Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke, Zoran Vidić načelnik Broda i Bojan Rakić kandidat za načelnika Vukosavlja.

„Važno je da se poštuje volja Dervente iz 2020. godine. Naš kandidat ima viziju razvoja Dervente i široku koalicionu podršku za ostvarenje tog cilja! Posebno me raduje atmosfera zajedništva i koalicione podrške koju je Vlado Kovačević okupio oko sebe“, poručio je Miličević.

Pored naših kanididata za načelnike iz IJ4 za nadolazeće izbore, podršku Vladi Kovačeviću uputili su i narodni poslanik Pero Đurić, predstavnici stranaka koje daju podršku kandidaturi našeg kandidata u Derventi kao i Želimir Urić, kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika Srpca.

Narod odbio Vens-Ovenov plan, Skupština povrdila volju naroda

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO