FOTOVIJESTI

Udario bratić na strica: Sukob Sladoja u Kalinoviku

0

Zamjenik načelnika Kalinovika i član SNSD-a Đorđa Sladoje i veliki broj članova te stranke prešao je u SDS u toj malenoj opštini. Kuriozitet je što je Đorđa Sladoje i bratić aktuelnog načelnika Radomira Sladoje Debe.

Skoro dvije decenije samovolje aktuelnog načelnika Radomira Sladoja Debe kulminiralo je kolektivnom pobunom u Opštinskom odboru SNSD-a u Kalinoviku.

Zamjenik načelnika Kalinovika i član SNSD-a Đorđa Sladoje i veliki broj članova te stranke prešao je u SDS u toj malenoj opštini. Skoro dvije decenije samovolje aktuelnog načelnika Radomira Sladoja Debe kulminiralo je kolektivnom pobunom u Opštinskom odboru SNSD-a u Kalinoviku.

SDS Kalinovik je na svome facebook profilu objavio fotografiju Đorđa Sladoja u opštinskim prostorijama SDS-a uz status:

„Našem timu sinoć se sa velikim brojem članova pridružio zamjenik načelnika opštine Kalinovik Đorđe Sladoje, koji je odlučio napustiti politiku korupcije, kriminala, jednoumlja i vladavine jednog čovjeka i pridružiti se Srpskoj demokratskoj stranci. Kao po običaju zbog pohlepe i moći sadašnjeg načelnika svak ko mu se suprostavi bude targetiran kao izdajnik, i svak ko iole pomisli na svoje pravo automatski bude eliminisan”, navodi se u objavi i dodaje:

“Politika okupljanja protiv ovakve pojave je jedina kojom se možemo oduprijeti čovjeku koji 20 godina razara ovu malu opštinu koja se nalazi na ivici ambisa i provalije”.

Pokušaje podmetanja i međusobnih nesuglasica, kaže se u objavi, moramo ostaviti iza sebe i suprostaviti se pohlepi i ludilu čovjeka koji je sve spržio.

“Poznato je da je ova vlast nastala na kupovini ljudi i da se većina članova SNSD- a nekada nalazila na visokim pozicijama u Srpskoj demokratskoj stranci, pa i sadašnja lista na kojoj su nekadašnje naše prve vedete kojima smo bespogovorno vjerovali i ginuli za njih, da bi oni smišljali samo kako izdati i prodati.

Naša ruka je pružena prema svim ljudima koji žele promjene i naš glavni cilj je smjena vlasti koja za dvadeset godina nije uspjela ništa uraditi sem markentiški promovisati koke nosilje”, kaže se na fejsbuk profilu SDS Kalinovik.

Rashladite se i brčkajte u dvorištu u svom bazenu!

Previous article

Hitno potrebna krv porodilji: Jelena Karakaš nakon poroda počela obilno krvariti

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO