FOTOVIJESTI

Stanivuković za gradonačelnika, Borenović na čelu odborničke liste: OČEKUJEMO UBJEDLJIVU POBJEDU!

0

PDP će i na ovim Lokalnim izborima u Banjaluci pokazati svoju punu snagu!
Kvalitetna lista od 35 kandidata će ostvariti 10 odborničkih mandata što će predstavljati najbolji izborni rezultat do sada!, istaknuto je na promociji liste Gradskog odbora PDP-a sinoć u Banjaluci.

Takođe, poručuju iz ove stranke, očekujemo ubjedljivu pobjedu i u trci za gradonačelnika sa najvećom razlikom u broju glasova do sada.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva i Gradskog odbora jednoglasno je usvojen prijedlog odborničke liste, izborni plan kao i reizbor sekretara  gradske organizacije, Zorana Savanovića.

“Sa mnogo elana, optimizma i volje ulazimo u još jednu izbornu trku sa jasnim ciljem, a to je UBJEDLJIVA POBJEDA!”, optimističan je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke.

“Banja Luka je danas bolja i ljepša nego prije četiri godine, a znamo da može biti još uspješnija, što nam je cilj u narednom mandatu. Skupštinska većina je opstruisala niz odličnih projekata, zato sada, odlučniji nego ikada, idemo da ostvarimo još jednu pobjedu za gradonačelnika, Draška Stanivukovića, kao i za Skupštinu grada.”, poruka je Branislava Borenovića, predsjednika Partije demokratskog progresa koji će nositi odborničku listu na predstojećim izborima.

Obeležena 82. godišnjica bitke na Kozari – “Srbija i Srpska žele mir i znaće da ga očuvaju”

Previous article

Ovo je program košarkaša Srbije u Parizu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO