VIJESTI

Stanivuković pozvao na strpljenje: Banjaluka dobija jednosmjerni saobraćaj u centru

0

BANJALUKA – Banjaluka dobija jednosmjerni saobraćaj u centru grada, a kako bismo to realizovali, potrebni su nam vaše strpljenje, razumijevanje i podrška, poručio je građanima gradonačelnik Draško Stanivuković.

Tako je dodao da će od petka, 3. novembra, od 17 časova, pa do ponedjeljka, 6. novembra, biti izvođeni radovi na najvećoj saobraćajnoj transformaciji centra grada, te će u tom periodu doći do obustave saobraćaja na potezu od “Ekvatora” do zgrade Vlade Republike Srpske.

“Ovo podrazumijeva kompletno iscrtavanje novih linija i brisanje već postojećih, iscrtavanje nekoliko kilometara biciklističkih staza, postavljanje pametnih semafora, kao i prilagođavanje posebne trake za javni prevoz i taksiste, u ulicama Kralja Petra I Karađorđevića i Vidovdanskoj, kao i na novom kružnom toku kod ‘Ekvatora’, zbog čega će u tom periodu biti potpuno obustavljen saobraćaj u različitim dijelovima u užem centru grada”, objasnio je on.

Iako su radovi na najvećoj kružnoj raskrsnici kod “Ekvatora”, kako kaže, političkim opstrukcijama zaustavljeni, ulažu velike napore da u što skorije vrijeme sve aktivnosti budu nastavljene, jer Banjaluku nikada niko nije zaustavio.

“Ovo je Banjaluka na koju ćemo svi zajedno biti ponosni”, zaključio je on.

Nezavisne

Prihodi od indirektnih poreza u prvih deset mjeseci 2023. veći za čak 600 miliona KM u odnosu na isti period 2022.

Previous article

Radan Ostojić još četiri godine na čelu BORS-a; Očuvanje Srpske prioritet (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in VIJESTI