FOTOVIJESTI

Stanivuković pobrojao projekte u realizaciji: Most u Česmi, osnovna škola, Centralno spomen-obilježje, hotel Palas, parkovi i plaže na Vrbasu

0

Most u Česmi, prva osnovna škola, Centralno spomen-obilježje, uklanjanje starog hotela Palas, novi parkovi i uređenje obala Vrbasa, samo su neki od krupnih projekata koje je aktuelna gradska administracija na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem realizovala odnosno pokrenula, a na koje je Banja Luka čekala decenijama.

“Vrijeme čekanja zamijenili smo vremenom rada”, poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, govoreći o velikim projektima koji su u njegovom mandatu urađeni, a na koje je Banja Luka čekala decenijama.

Naglasio je da nakon deset godina od poplava mještani dobijaju most u Česmi.

“Dvadeset godina je prošlo od kada Banjalučani čekaju novu školu. Mi smo sagradili prvu školu nakon te dvije decenije, i to OŠ „Kosovo i Metohija“ u naselju Ada”, kazao je gradonačelnik.

Ističe da 30 godina Republika Srpska čeka Centralno spomen-obilježje, a da danas njegovi stubovi niču u centru Banje Luke.

“Četrdeset godina čekalo se rušenje starog i izgradnja novog hotela „Palas“, a danas starog više nema i uskoro niče novi”, naveo je Stanivuković.

Kako je kazao, 50 godina Banjalučani nisu dobili nijedan park.

“Mi gradimo pet novih parkova. Šezdeset godina nisu uređivane ni obale Vrbasa, a danas su one postale oaze mira i pravi raj uz rijeku. U ovom mandatu uredili smo pet kilometara obala Vrbasa”, istakao je Stanivuković projekte na koje su sugrađani čekali decenijama.

Napominje da se ovaj posao mora živjeti 24 časa.

“Neki mogu da me vole ili ne, da im budem simpatičan manje ili više, ali niko ne može da ospori rezultate rada u protekle četiri godine. O nama govore djela”, zaključio je gradonačelnik Banjaluke.

Ovo je spisak reprezentacije Srbije za ЕURO: Piksi iznenadio izborom

Previous article

Radojičić predstavio stranku: Želim biti alternativa postojeća dva politička bloka

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO