FOTOVIJESTI

Novak i Jelena su primjer uspješnog para i prave ljubavi, a evo kako je počela njihova priča

0

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i njegova supruga Jelena danas slave 10 godina braka.

Inače, Jelena Đoković i Novak Đoković upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan.

Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo, u kojem danas porodica Đoković živi.

– Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rješavao neke ukrštene riječi, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rješavamo, ali poslije toga smo se sretali povremeno i uvijek lijepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek poslije tri godine – rekla je Jelena svojevremeno.

Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.

– Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Vidjeli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu…. Ona je bila moja djevojka prije nego što smo se uzeli. Prije toga je bila moj prijatelj. A prije toga je bila djevojka na koju sam odlijepio u srednjoj školi – ispričao je on svojevremeno, piše Blic.

Kako je slavni teniser otkrio američkim medijima, prosidba u prvom trenutku nije krenula kako treba.

– Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

– Okrenuo sam se ka vozaču i rekao: „Molim te, pomozi. Propustiću priliku”, pričao je Nole, a onda se Jelena ubacila:

– Onda sam vidjela drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom!

Maja Ognjenović i Dušan Mandić nosiće olimpijsku zastavu

Previous article

Nikola Pejaković Kolja: Oca ostavio u šoku kad je rekao “Idem da se monašim”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO