FOTOVIJESTI

NEŠKOVIĆ: UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT PROTIV SDS

0

Na sceni je udruženi zločinački poduhvat Centralne izborne komisije BiH, dijela međunarodne zajednice, Agencije za bankarstvo RS i vrha režima da se Srpskoj demokratskoj stranci zabrani učešće na lokalnim izborima, istakao je Želimir Nešković, potpredsjednik SDS.

“Radi se o klasičnoj zavjeri da se stranci koja je osnovala Republiku Srpsku zabrani pravo da učestvuje na izborima. Svako je u toj zavjeri uradio svoj dio posla. Međunarodni faktor potezanjem OFAK liste, režim preko Agencije za bankarstvo brzim ispunjavanjem uslova koje im je zadao međunarodni faktor dok je CIK samo konačni egzekutor”, poručio je Nešković.

On kaže da je sad jasnije zašto je SNSD-ov Srđan Amidžić, ministar finansija BiH tako lako odobrio sredstva CIK-u i zašto je SNSD tako lako pristao da izađe na izbore po Šmitovom zakonu.

“Oni u Republici Srpskoj koji su se urotili da sklone SDS iz političkog života moraju da znaju da smo tvrda voćka koju neće moći da polome. Ne samo da na izbore izlazimo nego ćemo pobijediti i režim i međunarodni faktor koji je po ko zna koji put pomogao SNSD-u. A pobijedićemo jer je narod uz Srpsku demokratsku stranku a naš narod ne voli zavjerivače”, zaključio je Nešković.

Miličević: Borba za SDS je borba za Republiku Srpsku

Previous article

Direktor KLS: Utakmica će biti registrovana 20:0, Zvezda šampion

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO