FOTOVIJESTI

Miličević: Ako nam ne dozvole izlazak na izbore, CIK će diskriminisati 100 hiljada ljudi

0

“Ne postoji nijedan razlog zašto SDS ne bi dobio potvrdu učešća na izborima”, istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke govoreći o pripremnim aktivnostima stranke za lokalne izbore.

“SDS nije zabranjena politička partija. SDS jeste partija koja je 20 godina na OFAK listi ali nijedna banka dosad nije imala problem što imamo otvoren račun niti smo imali problem s CIK-om kod ovjere za izbore”, naglasio je lider SDS.
Miličević je rekao kako SDS još nije dobio povratnu informaciju iz CIK-a na prijavu na oktobarske izbore, te da su ovjere još u toku.

“100 hiljada stanovnika Republike Srpske daje povjerenje Srpskoj demokratskoj stranci, a CIK-ovim nedavanjem prava ovjere oko 100 hiljada glasača izgubilo bi pravo da se izjasni, što predstavlja udar na osnovna politička prava izjašnjavanja građana”, pojasnio je Milićević.

“Kad bi se to desilo pripremili smo se da kroz tužbe prema CIK-u možemo ići dotle da se čak ponište i rezultati takvih izbora”, zaključio je Miličević.

U Banjaluci danas počelo Svjetsko prvenstvo u raftingu

Previous article

Ovako Milan Stanković provodi vrijeme na Hilandaru

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO