FOTOVIJESTI

Lidl dolazi u Republiku Srpsku

0

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža, usvojili su odluku o sprovođenju regulacionog plana koji se odnosi na spoj ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara radi izgradnje poslovnog objekta kompanije Lidl.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, rekao je novinarima da je riječ o tržnom centru od 2.400 metara kvadratnih.

“Sada već možemo slobodno da kažemo da će u opštini Istočna Ilidža, nakon provođenja ove odluke biti stvoreni uslovi za izdavanje odobrenja za izgradnju poslovnog objekta tržnog centra Lidl”, rekao je Božović novinarima nakon sjednice.

On je dodao da je ovo prvi objekat kompanije Lidl u Istočnom Sarajevu, prenio je RTVIS.

Božović je naveo da su odbornici na današnjoj posebnoj sjednici jednoglasno glasali za ovu odluku, što je za svaku pohvalu.

“Riječ je o poslovnom objektu, koji će na različite načine doprinijeti razvoju opštine Istočna Ilidža, zapošljavanju i stvaranju pozitivnog ambijenta. Kada je riječ o privrednim subjektima, ova opština radi vrlo ekspeditivno i rješava probleme u korist investitora”, rekao je Božovi, prenosi “Indikator“.

Obilježene 32 godine od formiranja Prvog i Drugog krajiškog korpusa VRS

Previous article

CIK prelomio: Svi mogu na izbore osim SDS-a

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO