FOTOVIJESTI

Knežević pozvao Spaića na poligraf

0
Lider Demokratske narodne partije (DNP), Milan Knežević, poručio je premijeru Crne Gore Milojku Spajiću da idu na poligraf pa da se vidi ko laže!

Knežević je to naveo u reagovanju na današnju objavu Spajića, u kojoj je Kneževića upitao: ‘Ko ti to baje’.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević tvrdi da je premijer Crne Gore, Milojko Spajić, pred više osoba rekao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici.

“Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crne Gore biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu Savjeta bezbjednosti UN-a, i da tako imamo izgovor i za one koji su „za“ i za one koji su protiv Rezolucije”, poručio je Knežević Spajiću.

“Miki, pošto ste izgorjeli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Njemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je li to pošteno”, objavio je Knežević na Instagramu.

Podsjećamo, Spajić je na Tviter nalogu podijelio je izjavu Milana Kneževića u kojoj lider DNP tvrdi da je crnogorski premijer obećao njemu i Andriji Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana povodom Rezolucije o Srebrenici. Spajić je tu izjavu podijelio uz stih pjesme Jelene Karleuše: “Ko ti to baje?”

Jokić postaje najplaćeniji košarkaš svih vremena

Previous article

Vučić: Nisu bili laki dani za odnose sa Njemačkom, ali se problemi rješavaju dijalogom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in FOTO