VIJESTI

Dodik: Rezolucija sahranila BiH, ona više ne postoji

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sve što su Bošnjaci uradili sa sramnom antisrpskom rezolucijom o Srebrenici predstavlja istorijski sunovrat i nema nikakve veze ni sa pravdom ni sa zdravim razumom, i jedino što su uspjeli to je da ponize sve nesrećne žrtve, a najviše bošnjačke, i da sahrane BiH, jer je ovo početak kraja.

Dodik je naglasio da rezolucija o Srebrenici neće ništa promijeniti, jer genocida u Srebrenici nije bilo i prema tome ne postoje ni negatori nečega što nije bilo.

Navodeći da to dobro znaju i muslimanski politički predstavnici, predsjednik Dodik je u intervjuu Srni rekao da Republika Srpska ništa ne poriče, već odbacuje laži i neistine koje nam godinama podvaljuju i na kojoj su muslimani izgradili svoj identitet.

– Juče smo bili svjedoci da je Generalna skupština u potpunosti izgubila svaki kredibilitet i to se jasno moglo čuti iz poruka brojnih zemalja koje su ostale suzdržane, koje su odbile glasati i bile protiv ovog cirkusa. Više od pet milijardi svjetske populacije odbilo je da učestvuje u politizaciji ove teme i odlučilo je da ostane izvan te lažne priče. To sve govori o Generalnoj skupštini, ali i muslimanima koji slave to što 109 zemalja od ukupno 192 nije glasalo za njihov prijedlog – rekao je Dodik, upitavši šta bi bilo da je obrnuto.

On je naglasio da je ta histerija i antiustavno djelovanje Bošnjaka zakucalo posljednji ekser u kovčeg BiH. “BiH više ne postoji. To vidimo iz poruka svih predstavnika političkih muslimana. Еuforija i likovanje što se jedan takav dokument našao u Generalnoj skupštini govori o tome šta oni hoće i koje su im namjere”, konstatovao je Dodik.

Da li je Kaja najbogatiji čovjek u Republici Srpskoj?

Previous article

Hrabra Katarina Trivić izgubila je bitku sa opakom bolešću “Nikad nemojte odustati, poslije kiše uvijek dođe duga”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in VIJESTI